HyperX produžuje VALORANT Champions Tour partnerstvo

HyperX produžuje VALORANT Champions Tour partnerstvo

Domagoj Junuzović | 09/03/2023 13:26
  • Kopirano u međuspremnik

Periferija VCT-a ostaje pod znakom HyperX

Proizvođač perifernih uređaja za računala HyperX proširio je svoje postojeće partnerstvo usmjereno na VALORANT s Riot Gamesom. Kao rezultat višegodišnjeg ugovora, HyperX će ostati službeni dobavljač tipkovnica, miševa i podloga za miševe za VALORANT Champions Tour (VCT).

Ugovorom će HyperX isporučivati svoje proizvode do kraja sezone 2023. Nadolazeći VCT Masters, VCT Champions i VALORANT Game Changers Championship predstavljat će proizvode proizvođača perifernih uređaja.

HyperX-u nije strano pružanje podrške VALORANT-ovoj najvišoj razini konkurencije. Godine 2021. imenovan je partnerom osnivačem VCT-a uz brendove energetskih pića Red Bull i proizvođača gaming namještaja Secretlab.

VCT nastavlja rasti impresivnom brzinom. VCT LOCK//IN događaj je započeo sezonu 2023., postavši drugi najgledaniji događaj u povijesti esporta. Turnir je privukao najviše 1,43 milijuna gledatelja uz prosjek od 430.000.

HyperX je jedan od najprepoznatljivijih brendova unutar esport industrije zahvaljujući svom opsežnom partnerskom portfelju koji uključuje poput Team Liquid, usluge turnira i produkcije Unified, Dignitas i esports organizacije LDN UTD sa sjedištem u Velikoj Britaniji, među mnogim drugima.

Jessany van’t Hoff, voditeljica globalnih partnerstava za igre u HyperX-u, govorila je o produžetku: “HyperX je uzbuđen što će nastaviti svoju ulogu partnera osnivača s franšizom igara VALORANT u zajedničkom stvaranju boljih iskustava igranja. Gaming je nešto što doživljavamo kod kuće, s prijateljima i tijekom posebnih gaming događaja poput VALORANT turnira, a HyperX je ponosan što je dio ove entuzijastične zajednice."

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: HyperX

  • Kopirano u međuspremnik