LOL MMO redatelj Greg Street napušta Riot

LOL MMO redatelj Greg Street napušta Riot

Domagoj Junuzović | 08/03/2023 14:11
  • Kopirano u međuspremnik

Obećava "MMO je u dobrim rukama."

Budući da je otkriveno da će Riot Games izvesti franšizu League of Legends na sljedeću razinu putem MMO igre postavljene u ekspanzivnom svemiru Runeterre, obožavatelji su bili uzbuđeni.

Osim perspektive samog LOL-a, jedan od razloga zašto su veći obožavatelji MMO igara bili uzbuđeni bio je zbog Greg Streeta, redatelja igre. Greg je dobro poznat u igračkoj zajednici, radeći na izdanjima poput Arcane, Realms of Runeterra i K/DA. A on je nekoliko godina bio glavni dizajner sustava za World of Warcraft.

Iako se službeni datum izlaska igre nije odlučio, pretpostavljalo se da će se lansirati 2024. ili početkom 2025. Međutim, to bi se moglo promijeniti, nakon što je Greg na Twitteru objavio da će napustiti igre Riot iz osobnih razloga ovaj mjesec.

Odluka nije donesena olako, dodao je. Nakon što je doživio razorne osobne gubitke, Greg želi biti bliži svojoj preostaloj obitelji jer vam tuga pokazuje što je uistinu važno.

Iako je njegova situacija razumljiva, mnogi su izrazili zabrinutost zbog nadolazeće igre. Greg se obratio i na to rekavši da je okupio i pažljivo izgradio nevjerojatan tim. Ima vjeru, nastavio je, da je igra u dobrim rukama kad je vrijeme da sve preda za sljedeću fazu.

Suosnivač Riota Marc Merrill dodao je na Twitteru da je igra još uvijek u ranom razvoju, ali da su developeri pronašli "smjer kojim smo jako uzbuđeni." Šef studija dodao je: "I dalje će biti vrlo dugačak put tamo - hvala vam na vašem strpljenju."

Kad Greg odstupi, budućnost MMO-a nije jasna. Međutim, znamo da ovo nije kraj za Grega, jer on planira ostati u razvoju igara i već mu je pruženo nekoliko uzbudljive mogućnosti.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Riot Games

  • Kopirano u međuspremnik