CS:GO 2 pompa raste nakon najnovijeg Dota 2 patcha

CS:GO 2 pompa raste nakon najnovijeg Dota 2 patcha

Domagoj Junuzović | 07/03/2023 11:57
  • Kopirano u međuspremnik

Još jedna cjepanica dodana već gorućoj vatri.

Dugo očekivano pomlađivanje Counter-Strikea slučajno je podijeljeno u datotekama patcha "Dead Reckoning" za Dotu 2 u ponedjeljak, 6. ožujka.

Uz promjene ravnoteže, novog heroja i još mnogo toga, novi patch (kojim je zajednica zapravo prilično razočarana) usredotočen je na “ažuriranje modela [igre] na noviji format poznat kao ModelDoc.”

Duboko unutar tog istog koda otkrivene su datoteke s detaljima CS:GO mapa, skinova i ključeva, što je samo pridonijelo maniji za Source 2. "Ovi zastarjeli API-ji navedeni su na Source 2 Developer Community Wikiju", navodi se u popisu promjena, za koji mnogi obožavatelji već vjeruju da je otkrio prijelaz CS:GO-a na Source 2 engine.

Pojedinosti, koje je na Twitteru izvorno podijelio GabeFollower, već se nazivaju "najvećim curenjem informacija o CS:GO na Source 2."

Među datotekama koje su procurile bila je stara mapa Zoo, kao i kutije, ključevi, sprejevi i naljepnice, a sve bi to moglo biti povezano s izdanjem CS:GO 2.

Ova curenja dolaze dan nakon što su se pojavila izvješća koja sugeriraju da su CS:GO 2 i Source 2 u osnovi spremni. U izvješćima su detaljno opisane promjene u matchmaking sustavu, razlozi za nedostatak ažuriranja i novi 128-tick serveri koji bi se mogli mjeriti s poslužiteljima VALORANT-a i trećih strana.

Na temelju brojnih curenja informacija i izvješća, čini se da je dolazak Sourcea 2 zakazan za kraj ožujka. Valve tek treba potvrditi curenja ili izvješća, ostavljajući iscrpljene obožavatelje da se pitaju je li ovo sve još jedna lažna uzbuna ili je to ipak prava stvar.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti više vijesti koje potvrđuju da će Valve uskoro objaviti CS:GO 2 i da konačno možemo ostaviti sva glasna nagađanja iza sebe i pripremiti se za lansiranje.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Valve

  • Kopirano u međuspremnik