Overwatch 2 prerađuje sustave za Play of the Game i napredovanje igrača

Overwatch 2 prerađuje sustave za Play of the Game i napredovanje igrača

Domagoj Junuzović | 26/03/2023 10:21
  • Kopirano u međuspremnik

Blizzard donosi velike promjene koje ciljaju na kvalitetu igre.

Od lansiranja Overwatcha 2, igrači su željno iščekivali novosti o ažuriranim verzijama sustava iz prve igre - i pokazalo se da su u Blizzardu spremili neke velike promjene. U novom postu na blogu, direktor igre Aaron Keller objasnio je kako tim vjeruje da igrači žele biti više nagrađeni za igranje igre i gledanje svog napretka. Kao takvi, developeri rade na novim stvarima koje bi trebale začiniti trenutnu Overwatch 2 ponudu.

Čini se da će prerade konačno stići na sistem Play of the Game u budućem updateu. Prema Kelleru, osim ponovne izgradnje sustava On Fire s novim engineom, tim želi da Play of the Game sustav prikazuje "veću raznolikost kvalitetnih i odlučujućih poteza".

Kultni sustav Overwatch POTG ističe trenutak tijekom meča koji je imao veliki utjecaj, kao što je višestruko ubijanje. Nije jasno što su developeri sami po sebi planirali, ali mogli bi ovom promjenom čak pokušati prikazati više od jednog poteza.

Keller je dodao da programeri rade na "većem sustavu napredovanja heroja i igrača" koji bi trebao biti dostupan kasnije ove godine. "Ovaj novi sustav zamjenjuje stari sustav razine igrača, dok ga proširuje kako bi ponudio hrpu kategorija za igrače za postizanje razina i pokazivanje vašeg napretka drugima", rekao je.

S 4. sezonom za samo nekoliko tjedana, čini se da će igrači Overwatcha imati mnogo sadržaja kojima će se radovati u 2023. i kasnije.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Blizzard

  • Kopirano u međuspremnik