Counter-Strike 2 showmatch igrat će se na ESL Pro League Season 17

Counter-Strike 2 showmatch igrat će se na ESL Pro League Season 17

Matija Vandek | 25/03/2023 20:03
  • Kopirano u međuspremnik

Showmatch u novoj Counter-Strike igri gledat ćemo prije početka best-of-5 finala.

U srijedu je najavljen Counter-Strike 2, najnovija igra u Counter Strike franšizi. Odabrani igrači dobili su pristup ograničenom testiranju igrice, a ESL je najavio da će se uoči finala ovosezonskog ESL Pro Leaguea održati showmatch u najnovijoj CS igri. 

Što se tiče ESL Pro Lige, Cloud9 je u prvom polufinalu porazio ENCE rezultatom 2-1 u mapama. Trenutno Natus Vincere igra protiv FaZe Clana za mjesto u finalu. Finale počinje sutra u 16 sati. Pobjednik turnira dobit će, osim $200,000, i mjesto na ovogodišnjem IEM Cologneu i BLAST World Finalu. 

Što se tiče showmatcha, ne znamo tko će sudjelovati na njemu, ali će početi sutra u 14:25 sati. Izgledno je da će se showmatch igrati na Dust 2 mapi jer je ta mapa trenutno jedina dostupna u Counter-Strike 2. 

Valve je nedavno najavio i da će BLAST Major u Parizu biti posljednji CS:GO Major. Ovo ljeto, ako se Valveova obećanja ispune, trebao bi izaći Counter-Strike 2, a sljedeći Major trebao bi se održati u ožujku 2024. godine. Vidjet ćemo hoće li biti nekih neplaniranih odgoda, ili će sve biti po planu. 

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu! 

*naslovna fotografija: Valve

  • Kopirano u međuspremnik