Vitality vraća CS:GO zvijezdu u tim unatoč željama obožavatelja

Vitality vraća CS:GO zvijezdu u tim unatoč željama obožavatelja

Domagoj Junuzović | 20/03/2023 18:05
  • Kopirano u međuspremnik

Obožavatelji misle da im je išlo sasvim dobro sa zamjenom.

Četverostruki CS:GO Major prvak dupreeh vratio se u Vitality nakon što je proveo prošli mjesec na roditeljskom dopustu zbog rođenja svog prvog djeteta. Danac će se vratiti aktivnostima na vrijeme za doigravanje ESL Pro League sezone 17 ovog tjedna i zauzeti mjesto koje je privremeno popunio francuski strelac Audric “⁠JACKZ⁠” Jug, koji je pokazao nevjerojatne brojke dok je Dupreeh bio neaktivan i činilo se da je stigao Vitality igra bolje, prema nekim obožavateljima.

JACKZ je pomogao Vitalityju da poraze Grayhound, OG i FaZe Clan bez gubitka mapa u ESL Pro League sezoni 17. 30-godišnjak je imao prosječnu ocjenu 1,26 nakon šest mapa koje je igrao s Vitalityjem, prema HLTV-u, i trenutno je na vrhu ljestvice najboljih za headshote po rundi (0,49), što je više od onoga što su neki od najtalentiranijih igrača na sceni kao što su ZywOo i Sergey “Ax1Le” Rykhtorov dobili dosad u ESL Pro League sezoni 17.

JACKZ je imao ogroman utjecaj dok je igrao za novi tim i prisustvovao svom prvom velikom CS:GO događaju ove godine. Trenutačno je na klupi HEET-a i nije igrao službenu Counter-Strike utakmicu od ESL Challenger League sezone 43 Europe Relegation u prosincu 2022.

Usporedbe radi, dupreeh je dio Vitalityja od siječnja 2022. kada se pridružio francuskoj organizaciji zajedno s Magiskom i glavnim trenerom Zonicom, a prema HLTV-u u posljednjih šest mjeseci ima prosječnu ocjenu 0,98. Danac je u proteklih šest mjeseci dobio samo pozitivnu ocjenu na IEM Rio Major Legends Stage u studenom 2022. i BLAST Premier Spring Groups u siječnju 2023.

Vitality će se pridružiti doigravanju sezone 17 ESL Pro lige u četvrtfinalu. Dupreeh, apEX, ZywOo, Lotan “Spinx” Giladi i Magisk će se suočiti s pobjednikom ENCE protiv G2/Movistar Riders u petak, 24. ožujka.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: ESL

  • Kopirano u međuspremnik