Dolazi CS:GO 2?!

Dolazi CS:GO 2?!

Domagoj Junuzović | 02/03/2023 10:48
  • Kopirano u međuspremnik

NVIDIA slučajno otkrila tajnu Valvea?

Bomba je pala na Counter-Strike zajednicu, s novim informacijama u vezi sa Source 2 engineom koji su se pojavili u novoobjavljenim ažuriranjima NVIDIA drivera u ožujku - i to bi zapravo mogli biti najbolji dokazi koji smo vidjeli godinama.

Pažljivi promatrači primijetili su da unutar koda Game Profiles za patch NVIDIA drivera izrazi "CSGO2" i "CS2". Iako je trebalo malo vremena da se pronađu, patch je bio dostupan već neko vrijeme te mnogi sada misle da je ovo dobar znak koje sugerira da bi Source 2 mogao biti odmah iza ugla.

Jedan poznati Twitter račun koji religiozno prati tu temu, GabeFollower, podijelio je vijest 2. ožujka. "Možete to sami provjeriti tako da otvorite NVIDIA Control Panel i kliknete [jedan] okvir u 3D postavkama".

Prije nego što se previše uzbudimo, već godinama postoje naznake o Sourceu 2. Samo dva različita slučaja krajem 2022. sugerirala su da bi CS:GO 2 mogao biti blizu. Oba puta, na kraju, sve je bilo bez rezultata.

Stvaranje Sourcea 2 zahtijevalo bi od programera Valvea da pomno planiraju tranziciju svojeg glavnog izvora prihoda. Tržište zajednice također bi bilo uvelike pogođeno, utječući na dobit od sustava koji su imali u posljednjem desetljeću. Iako je ideja da bi Source 2 mogao poboljšati igru vrlo primamljiva, posljedice neuspjeha u stvaranju naslova koji je u skladu s CS:GO pompom golemi su rizik.

CS:GO je također nastavio dosezati nove visine više puta u posljednjih nekoliko mjeseci, a sadašnja promjena recepta mogla bi uništiti taj uspjeh.

U svakom slučaju, to je zabavna informacija i sigurno će pobuditi zajednicu. Nadajmo se da ako izdaju Source 2, neće blijediti u usporedbi sa CS:GO.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Valve

  • Kopirano u međuspremnik