Skarnerova prerada daje AoE učinak njegovom Ultimateu

Skarnerova prerada daje AoE učinak njegovom Ultimateu

Domagoj Junuzović | 19/03/2023 10:04
  • Kopirano u međuspremnik

Riot Games je otkrio prve preglede kako će Skarnerova prerada izgledati, uključujući novi ultimate.

Riot Games je isporučio novi video Dev Update popraćen s nekoliko članaka koji su se bavili potvrđenom prepravkom. Najuzbudljiviji od njih bio je otkrivanje prvih iteracija prerađenog izgleda Skarnera. Obožavatelji su također zavirili u njegove nove sposobnosti. Najšokantnije od njih je da Skarnerov ultimate, Impale, prelazi iz sposobnosti s jednom metom u AOE sposobnost koja mijenja igru.

U članku pod naslovom “Searching for Skarner's Sting,” Riot Games vodi obožavatelje iza kulisa prerade Skarnera kako bi pogledali njegovu novu priču, izgled i sposobnosti. Za svoju priču, Skarner je premješten iz Shruime u Ixtal, regiju najpoznatiju po elementarnoj magiji. Odatle se Brackern, Skarnerova kristalna rasa, mijenja iz kristalnih drevnih bića u prve zemaljske elementaliste. Skarnerov novi izgled imat će tri repa, a prikazan je u ranoj konceptualnoj umjetnosti koja ga prikazuje kao visoko čudovište koje zadivljuje obične ljude.

Ali najrelevantnija stvar za igrače u igrama Summoner’s Rift su neki od detalja o Skarnerovim novim sposobnostima. Prvo, njegovi trenutni kristali nestaju i više se neće vidjeti u novoj inkarnaciji. Ali što je još uzbudljivije, njegov ultimate postaje čarolija s područjem učinka. Upravo sada, Impale dopušta Skarneru da odabere jednog neprijatelja i povuče ih sa sobom, obično u svoj tim. U preradi Skarnera, Skarnerova ultimativna bit će iznimno učinkovita AOE sposobnost.

Kao rezultat, učinit će Skarnera potencijalno jednim od likova koji će najviše promijeniti igru u cijeloj League of Legends. Njegov novi ultimate ima sposobnost da bude jednak Malphite ultimateu od pet osoba.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Riot Games

  • Kopirano u međuspremnik