Riot otkrili novi LoL Quick Play način igranja

Riot otkrili novi LoL Quick Play način igranja

Domagoj Junuzović | 19/03/2023 09:30
  • Kopirano u međuspremnik

Novi način igranja prikazan je u Twitter videu

Video Dev Update uključivao je starije članove Riot Gamesa, Riot Brightmoona i Riot Meddlera. Kao i u prošlim videozapisima, obavijestili su obožavatelje o smjeru igre. Prva stvar na koju se obratili bila je Skarnerova prerada, koja će biti odgođena zbog tekućeg procesa razvoja. Najveće ažuriranje za mnoge fanove bit će dodavanje Quick Play moda za fanove, nešto što će zamijeniti prethodni Blind Pick mod.

Quick Play će omogućiti igračima da zaključaju željenu ulogu ili prvaka dok čekaju meč. Tada im je zajamčeno da će dobiti jedan od njih kada igra konačno počne. Odatle će igračima biti dopušteno odabrati rune i sposobnosti prije igre prije nego što budu bačeni ravno u akciju. Bez odabira prvaka, bez drafta, samo ravno u igru. Ovo bi trebalo u potpunosti zamijeniti Blind Pick koji je trenutno najmanje popularan način igre u cijeloj igri League of Legends. Ako vam je više stalo do pronalaska League of Legends meča od kontra biranja ili formiranja savršenog sastava tima, ovo je savršeno za vas.

Quick Play nudi priliku za brže igre League of Legends s nižim ulozima za obične igrače. Manje vremena provedenog u pripremama za igru i više vremena za igru čini se kao izvrstan kompromis za taj dio igrača.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija: Riot Games

  • Kopirano u međuspremnik