CS:GO Twitter otkrio povratak legendarne mape?

CS:GO Twitter otkrio povratak legendarne mape?

Domagoj Junuzović | 19/03/2023 09:17
  • Kopirano u međuspremnik

“I’m not superstitious, but I am a little stitious.”

Najpredaniji CS:GO entuzijasti zaronili su u svaki djelić potencijalnih informacija u vezi s navodno nadolazećim Counter-Strikeom 2. Obožavatelji su pomno pregledavali pozadinska ažuriranja, konfiguracijske datoteke, procurjele mape i više, ali jedini odgovor Valvea dosad je uglavnom bio ograničen na odgovore na Twitteru.

Ali što ako su gifovi koje koristi CS:GO račun više od puke slučajnosti? Što ako je to uzorak? Otkako je izašlo prvo izvješće o CS2 od Richarda Lewisa, račun CSGO računa odgovorio je na tri različita tweeta o CS2 ili Source 2 gifovima iz hvaljene američke televizijske serije The Office.

Možda se previše čita o preferencijama osobe koja vodi twitter profil, ali možda znači nešto više. Moguće je da bi kultna mapa Office mogla igrati važnu ulogu u sljedećoj iteraciji Counter-Strikea.

Office je dio serijala od samog početka, prvi put se pojavio u beta fazama originalne igre Counter-Strike davne 2000. godine. Najprepoznatljivija mapa spašavanja talaca uključena je u svaki nastavak serijala od, uključujući današnji CS:GO. Međutim, s obzirom na njen status i dizajn karte za spašavanje talaca, nikada nije bila dijelom natjecateljske igre ili profesionalne scene.

Ali možda se to promijeni s implementacijom Source 2. Office bi mogao dobiti veliku reviziju ili preradu u kartu za deaktiviranje bombi, ili u najmanju ruku dobiti masivnu vizualnu nadogradnju, slično kao što je Valve napravio sa značajnim kartama kao što su Nuke ili Cache.

Ipak, postoji mogućnost da preduboko gledamo odgovore na Twitteru. Ali ponekad samo započnete rečenicu i ne znate kamo ona vodi, a samo se nadate da ćete je usput pronaći.

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu!

*naslovna fotografija:Valve

  • Kopirano u međuspremnik