NAVI poslao kineski Rare Atom u lower bracket EPL-a

NAVI poslao kineski Rare Atom u lower bracket EPL-a

Matija Vandek | 18/03/2023 11:29
  • Kopirano u međuspremnik

Kineska ekipa uzela je Inferno ukrajinsko-ruskom sastavu, no NAVI je bio bolji u preostale dvije mape.

Natus Vincere porazio je kinesku ekipu Rare Atom u grupnoj fazi sedamnaeste sezone EPL-a. Kineski je sastav uspio poraziti NAVI na Infernu u produžecima, ali se peta ekipa svijeta nakon poraza probudila i bez problema uzela Nuke i Overpass. 

Rare Atom jedno je od najvećih, ako ne i najveće iznenađenje ovosezonskog ESL Pro Leaguea. 62. ekipa svijeta u prvom je meču porazila Team Liquid u dvije mape, a nakon poraza od ENCE-a skinuli su jednu mapu Oleksandru "s1mple" Kostylievu i ekipi. Pred njima je revanš protiv Liquida u lower-bracketu doigravanja. S1mple je za kinesku ekipu rekao: "Imam osjećaj da je to [Inferno] jedina mapa koju znaju igrati."

Što se NAVI-ja tiče, pred ekipom je mid-bracket final meč protiv ruskog Team Spirita. Pobjednik tog meča osigurat će završnicu EPL-a, a gubitnik ide u lower-bracket grupne faze. 

Ekipe koje su osigurale doigravanje EPL-a jesu: Cloud9, Outsiders, G2 Esports, Fnatic, Heroic, MOUZ, FURIA Esports, Movistar Riders, Team Vitality, FaZe Clan, paiN Gaming, 00 Nation, ENCE i forZe. Preostaje nam saznati koje su posljednje dvije ekipe koje ćemo gledati u doigravanju ovogodišnje ESL Pro Lige. 

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu! 

*naslovna fotografija: ESL 

  • Kopirano u međuspremnik