Farlig se vratio u Copenhagen Flames

Farlig se vratio u Copenhagen Flames

Matija Vandek | 13/03/2023 15:16
  • Kopirano u međuspremnik

23-godišnji Danac napustio je Astralis i pronašao staro-novi dom.

Asger "⁠Farlig⁠" Jensen napustio je Astralis nakon što je od listopada prošle godine na klupi te je potpisao za Copenhagen Flames, svoju prošlu ekipu.

Copenhagen Flamesi stavili su 20-godišnjeg Iuliana "regali" Harjăa na klupu, a mijenjat će ga upravo Farlig. Promjena u ekipi dogodila se nakon što se danska ekipa nije uspjela kvalificirati na RMR za pariški BLAST Major. Što se tiče Farliga, 23-godišnji Danac proveo je većinu 2022. igrajući za Astralis, no u listopadu je postavljen na klupu nakon što je za dansku organizaciju ponovno potpisao četverostruki Major Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Kako HLTV prenosi, ova promjena u ekipi naizgled je neobična jer je regali statistički bio najbolji igrač Copenhagen Flamesa, s 1.20 HLTV ratingom u svim mapama odigranim u dresu danske ekipe. Danska organizacija tvrdi da smatra da je promjena u rosteru bila potrebna da se ispune ciljevi i upotpuni potencijal cijelog rostera. 

Farlig je već odigrao jedan službeni meč za dansku organizaciju, i to protiv Aurore Gaming za koju igra bivši igrač NAVI-ja Viktor "sdy" Orudzhev. Copenhagen Flamesi izgubili su meč, no Farlig je imao prilično dobar individualan performans s 1.24 HLTV ratingom

Zapratite nas na TikToku za mnoštvo zabavnog gejming sadržaja i izgradite s nama najveću hrvatsku Discord zajednicu! 

*naslovna fotografija: PGL 

  • Kopirano u međuspremnik