Pijani ESL-ov admin povratio po igračima

Pijani ESL-ov admin povratio po igračima

Đurđica Kranjčec | 24/06/2022 16:50
  • Kopirano u međuspremnik

Hoće li ESL uspjeti povratiti povjerenje igrača?

Nekoliko profesionalnih igrača Brawl Stars,a koji su prisustvovali na Mid Season Invitationalu u Jönköpingu u Švedskoj, ljuti su na ESL jer je jedan od administratora ispovraćao stražnje sjedalo njihovog prijevoza i putnu torbu igrača.

 

 

Možda bolje da su uzeli taksi

Prema riječima igrača STMN Esportsa Matthewa “OG” Arellana, on i ostali igrači STMN-a čekali su u predvorju hotela svoj prijevoz do zračne luke u ranim satima 21. lipnja. Prijevoz je stigao, ali pola sata kasnije i s tri osobe već unutra. Njih trojica su navodno bili ESL administratori. Nakon otprilike 20 minuta svađe, igrači su ušli u kombi s jednim od administratora, zvanim Oliver, i krenuli prema zračnoj luci.

 

Voli piti

Igrači tvrde da je admin bio izrazito pijan, smrdio je na alkohol i pričao je potpuno nerazumljivo. Nakon 45 minuta, navodno je počeo povraćati posvuda, za dlaku je promašio same igrače, ali je nastradao stražnji dio sjedala i torba jednog igračai. Nakon zaustavljanja, izvukli su ga iz kombija i ostavili  ga kraj autoceste kako bi ga pokupili njegovi kolege.

 

ESL istražuje što se točno dogodilo

Nakon što su stigli u zračnu luku samo 50 minuta prije međunarodnog leta, grupa je navodno naletjela na jednog od ostalih administratora, što je dovelo do žestoke svađe u terminalu. Igrači tvrde da im je administrator rekao da mu samo pokušaju smjestiti otkaz, a također su čuli telefonske razgovore u kojima je ESL-u rečeno da igrači lažu.

ESL je odgovorio OG-u putem svog službenog Brawl Stars profila, rekavši da je ono što se dogodilo vrlo neprikladno i da je u tijeku istraga.

 

Kako biste ostali u tijeku sa svim novostima vezanim uz globalni i lokalni esport, pratite nas na Facebooku, Instagramu i Discordu.

  • Kopirano u međuspremnik