Cross-platform progression potvrđen za Overwatch 2

Cross-platform progression potvrđen za Overwatch 2

Matija Vandek | 18/06/2022 08:50
  • Kopirano u međuspremnik

Sve više novosti o Blizzardovoj novoj igri

Game direktor Aaron Keller i lead disagner za Overwatch 2 Geoff Goodman popričali su s francuskim youtuberom Potxecaom o nadolazećoj igri Blizzarda. 

Blizzard je prije dva dana održao Overwatch Reveal Event, gdje su kreatori igre odali brojne informacije o herojima, mapama, mythic skinovima i mnogim drugim stvarima u Overwatch 2, a sada smo u intervjuu saznali još jednu stvar o cross-platform progressionu. 

 

title

Jedan reddit korisnik preveo je glavne točke intervjua, a u njima se spominje cross-platform progression. Dakle, ako ćete imati igru na npr. PC-u i PS4, moći ćete spojiti svoje račune pa ako dobite neki skin na PC-u, imat ćete ga i na PS4.

Budući da Overwatch do sad nije imao nikakvu vrstu cross-platform progressiona, fanovi igre bit će vrlo sretni. Kako se čini, Blizzard počinje slušati povratne informacije igrača, ali preostaje nam vidjeti hoće li Blizzard uspješno implementirati navedene ideje u Overwatch 2.

Kako biste ostali u tijeku sa svim novostima vezanim uz globalni i lokalni esport, pratite nas na Facebooku, Instagramu i Discordu.

*naslovna fotografija: Blizzard Entertainment

  • Kopirano u međuspremnik