Sutra izlazi Apex Legends Mobile!

Sutra izlazi Apex Legends Mobile!

Ivan Šimić | 16/05/2022 15:57
  • Kopirano u međuspremnik

Dugoočekivana mobilna verzija poznatog battle royale naslova Apex Legends, Apex Legends Mobile, konačno ima službeni datum izlaska. Igra u cijelom svijetu izlazi 17. svibnja, ali su moguća neka preklapanja zbog vremenskih zona. Za našu zonu najvažnije je to da će se igra moći preuzeti od šest sati ujutro u utorak, 17.svibnja 2022.

Koliko je poznato iz do sada dostupnih objava, Apex Legends Mobile po mnogoćemu će biti sličan "pravoj" igri, ali EA i Respawn mnogo su puta napomenuli kako je ova igra izgrađena "od nule" za mobitele. Dakle, neće biti mogućnosti za igranje protiv igrača na PC-ju ili konzolama, već samo između Androida i Apple uređaja, ako na to gledate kao na odvojene platforme. 

Igra će biti besplatna za preuzimanje, a sve što vam je potrebno je iPhone 6S ili noviji, ili Android telefon koji ima više od 2GB RAM memorije i nije baš pre star, dakle računajte mobitele od otprilike 2017 naovamo. EA je najavio kako će se potruditi učiniti igru dostupnom za što je više moguće igrača, ali nemojte očekivati odlične performanse na Samsungu Galaxy S4 ili sličnom.

Igra će se moći preuzeti putem Google Play trgovine, kao i Apple trgovine. 

Naslovna fotografija: EA Games

  • Kopirano u međuspremnik