Blizzard snižava battle pass levele potrebne za heroje u Overwatch 2

Blizzard snižava battle pass levele potrebne za heroje u Overwatch 2

Domagoj Junuzović | 06/12/2022 16:15
  • Kopirano u međuspremnik

Igrači će moći igrati kao Ramattra nešto ranije.

Ramattra, vođa Null Sectora i lik kojeg su igrači vidjeli tijekom godina, pridružuje se Overwatchu 2 kao heroj koji se može igrati za samo nekoliko dana. A za većinu igrača, on će biti prvi heroj od mnogih koje će morati otključati. Ipak, za razliku od prethodnog heroja, Kiriko, grind za dodavanje ovog lika u arsenale igrača bit će nešto manje ekstreman.

Kao dio velikog ažuriranja besplatne staze battle pass-a druge sezone, Ramattra će se otključati nakon dostizanja razine 45—deset razina manje nego što su novi igrači otključali Kiriko u prvoj sezoni. Oni koji kupe premium battle pass za 1000 Overwatch Coin-ova bit će nagrađeni Ramattrom odmah nakon kupnje. Neki od tjednih izazova iz prve sezone također se podešavaju kako bi ih bilo lakše dovršiti, čime će igrači brže zarađivati XP.

Igrači su izrazili svoje nezadovoljstvo odlukom Blizzarda da zaključa nove heroje iza kasnih razina besplatnog battle pass-a, zahtijevajući od igrača grindanje značajnog broja igara da bi došli do te točke. Ramattra će biti prvi heroj kojeg će svi igrači, bez obzira na to imaju li spremljene podatke iz originalnog Overwatcha, isprva biti nedostupan i neće moći igrati kao u bilo kojem načinu dok se ne otključa.

Ramattra vjerojatno neće primiti nijedan Hero Challenges, koji dopušta igračima da izvrše zadatke za određene heroje kako bi ih otključali, do sljedeće sezone. Igrači će također moći zaraditi kozmetiku za Ramattru putem nadolazeće suradnje s Twitchom koja uključuje drop legendarnog skina za novog heroja, iako još nema dodatnih informacija.

Druga sezona igre Overwatch 2 dostupna je od danas, 6. prosinca. Igrači koji žele igrati kao Ramattra u svim modovima osim Competitive, gdje ga neće biti moguće igrati dva tjedna, moraju ga otključati putem besplatnog battle passa ili kupnjom premiuma.

 

Kako biste ostali u tijeku sa svim novostima vezanim uz globalni i lokalni esport, pratite nas na Facebooku, Instagramu i Discordu.

*naslovna fotografija: Blizzard Entertainment

  • Kopirano u međuspremnik