Bastion i Torbjörn se vračaju u sljedećem Overwatch 2 patchu

Bastion i Torbjörn se vračaju u sljedećem Overwatch 2 patchu

Domagoj Junuzović | 20/10/2022 09:42
  • Kopirano u međuspremnik

Bastion i Torbjörn su poslani u Blizzardovu radionicu 11. listopada zahvaljujući nekoliko bugova, uključujući Bastionov koji je dopuštao igračima da neograničeno koriste artiljeriju prilikom njegovog ultimatea i Torbjörnovu sposobnost Overload koja je trajala dvostruko duže od uobičajenog trajanja. Dok Bastion trenutno nije dostupan u svim načinima igre, Torbjörn je i dalje biti dostupan u Quick Playu.

Potpredsjednik Blizzarda Jon Spector najavio je putem tweeta da će se oba heroja Overwatcha vratiti u igru 24. listopada.

No 18. listopada otkriven je novi exploit koji omogućuje da izravno utječete na FPS na karti Junkertowna. Eksploatacija Junkertowna izvorno je uključivala igrača koji je pucao u otpatke u spawnu napadača. Nakon što pucate u otpatke, pokrećete pad FPS-a svima, uključujući svoje suigrače i neprijatelje. Budući da se radi o trenutnom petljanju u performanse igrača tijekom meča Overwatcha 2, Blizzard je tweetao da je Junkertown trenutno onemogućen 19. listopada no vraća se uz Bastiona i Torbjörna u sljedećem patchu.

Kako biste ostali u tijeku sa svim novostima vezanim uz globalni i lokalni esport, pratite nas na Facebooku, Instagramu i Discordu.

*naslovna fotografija: Blizzard Entertainment

  • Kopirano u međuspremnik